"Zapomenuté" informace

18.11.2014 19:52

Přestože jsem podklady pro třídní schůzku měla napsané na dvou stránkách, několik důležitých informací mi jako vždy uniklo. Takže dodatečně:

  • Sazka Olympijský víceboj
    Naše škola se přihlásila se tohoto sportovního projektu. Do května příštího roku budeme plnit v hodinách tělesné výchovy 8 disciplín, jejichž výsledky budou zaznamenány do elektronické databáze a následně vyhodnoceny. V červnu pak budou nejlepší školy odměněny.
    Do registračního formuláře bych po vás potřebovala výšku a váhu vašeho dítěte a také svolení, že souhlasíte s poskytnutím vaší e-mailové adresy organizátorovi soutěže - pošlu po dětech lísteček a prosím o jeho vyplnění a poslání zpět.
  • Vši
    Ve škole se opět vyskytly vši. Prohlédněte prosím dětem hlavy a pokud na tato "nevítaná zvířátka" narazíte, nechejte dítě doma tak dlouho, dokud nebude problém vyřešen. Kromě důkladného vyčištění hlavy je třeba také vyprat ložní prádlo, čepice atd. 
  • Vánoční jarmark
    Pokud se rozhodnete podpořit své děti a nějaké vánoční zboží doma vyrobíte, pošlete (nebo doneste) je prosím do školy do pondělka 8. prosince a připište i návrh ceny, za kterou by se podle vás mělo prodávat.

    A to už je snad úplně všechno :-)